Motivul pentru care Bono nu își scoate niciodată ochelarii. Solistul U2 suferă de o boală gravă

Bono trebuie să poarte mereu ochelarii de soare
Când ne gândim la Bono, solistul U2, ne vin în minte imediat ochelarii de soare pe care îi poartă tot timpul. Bono a dezvăluit că nu poartă ochelarii ca moft, ci îi sunt indispensabili din cauza bolii de care suferă.

De peste două decenii, insistența sa de a purta ochelari de soare, chiar și în interior, a fost privită pur și simplu ca parte a imaginii sale rockstar.

Bono, în vârstă de 60 de ani, a fost diagnosticat în urmă cu peste 25 de ani cu  o afecțiune a ochilor care dăunează nervului optic și produce o sensibilitate la lumină, astfel că este nevoit să poarte tot timpul ochelari de soare. 

Invitat în emisiunea lui Graham Norton de la BBC1, solistul U2 a explicat că se luptă cu această boală de peste 25 de ani. 

Întrebat de Norton dacă își îndepărtează vreodată ochelarii de soare, Bono a răspuns că este o ocazie bună de a explica ce este boala de care suferă și de ce este necesar să poart emereu ochelarii de soare.

Află explicațiile lui pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel