Nicole Cherry: Cu ce probleme de sănătate se confruntă în sarcină. Artista va naște în curând

Nicole Cherry
Nicole Cherry este pe ultima sută de metrii cu sarcina. Artista le-a dezvăluit fanilor cu ce probleme de sănătate se confruntă în această perioadă.

Viața lui Nicole Cherry s-a schimbat radical de când a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Vestea că va deveni mamă a venit ca un șoc și pentru fani, care abia se obișnuiau cu ideea că artista a devenit femeie și că nu mai este adolescenta care a cucerit inimile românilor în urmă cu câțiva ani. Peste câteva săptămâni, vedeta urmează să o aducă pe lume pe fiica ei.

Pe tot parcursul sarcinii, artista și-a ținut la curent fanii cu starea ei de sănătate. Recent, Nicole Cherry le-a făcut câteva dezvăluiri fanilor din mediul online, mărturisindu-le că se confruntă cu o problemă. Aceasta a mărturisit că are probleme cu somnul și că nu se mai poate odihni. Totodată, Nicole a spus că este conștientă de faptul că mult timp de acum înainte va avea probleme cu somnul.

A ținut cont de astrologie atunci când a conceput bebelușul

Artista în vârstă de 22 de ani a uimit pe toată lumea atunci când a dat vestea că este însărcinată. Deși este extrem de tânără, vedeta spune că știe ce vrea de la viață și că sarcina a fost una planificată. Mai mult, a fost atât de planificată, încât a ținut cont de astre atunci când l-a conceput. Fiind zodia Săgetător, Nicole a vrut ca și bebelușul ei să se nască în același semn zodiacal, ea declarându-se un fan al acestor nativi. Astfel că și-a planificat momentul concepției calculând cele nouă luni dinaintea sezonului Săgetătorului, ea urmând să nască după jumătatea lui noiembrie sau începutul lui decembrie. 

Citește detalii despre toate acestea, dar și ce probleme de sănătate are, pe Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel