O ambulanță SMURD, blocată de șoferul unui BMW parcat "câteva secunde". Reacția ISU Arad

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad a relatat cazul unui șofer de BMW, care și-a parcat mașina lângă ușa unei ambulanțe SMURD, și lansează un semnal de alarmă. 

Potrivit ISU Arad, șoferul unui BMW a parcat atât de aproape de o autospecială SMURD, încât a blocat accesul personalui medical care prelua un pacient în stare gravă.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Arad are un mesaj pentru şoferii grăbiţi care îşi parchează maşinile pentru "câteva secunde" , însă nu se gândesc că acele momente pot face diferenţa între viaţă şi moarte.

„Oare cum am putea scoate targa din autospecială și prelua pacientul, azi un bolnav în comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează “doar câteva secunde” în ușa SMURD-ului?”, se întreabă reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

 

Oare cum am putea scoate targa din autospecială si prelua pacientul, azi un bolnav in comă, dacă apoape zilnic sunt conducători auto care parchează " doar câteva secunde" în ușa SMURD-ului?

Publicată de ISU ARAD pe Luni, 18 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel