O bibliotecă din Galați, gest emoționant pentru cei care nu știu să se programeze la vaccinul COVID

O bibliotecă din Galați sare în ajutorul persoanelor care nu știu să se programeze la vaccinul COVID.

Biblioteca Județeană ”V.A. Urechia” și Consiliul Județean Galați oferă suport gălățenilor pentru a utiliza platforma de programare pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Gălățenii pot primi ajutorul bibliotecarilor pentru crearea de conturi pe anumite platforme, cum ar fi Ghiseul.ro, unde pot să acceseze informații cu privire la plata impozitelor, un subiect extrem de actual, sau #ROVACCINARE, platforma națională de informare cu privire la vaccinarea împotriva COVID-19, unde, în această perioadă, se face înscrierea persoanelor din categoria de vârstă peste 65 de ani și a persoanelor cu boli cronice pentru vaccinarea împotriva COVID-19, scrie presa locală

”Suntem din nou alături de gălățeni. De aceea, având în vedere dificultățile pe care unele dintre persoane le întâmpină la folosirea platformelor online, fie pentru a se informa sau programa pentru vaccinare, fie pentru a plăti online taxele și impozitele, am decis să-i ajutăm, să le explicăm și să-i îndrumăm.

Cu atât mai mult cu cât specialiștii recomandă, în contextul actual, să utilizăm internetul, acolo unde este posibil acest lucru. Nu este prima dată când venim cu astfel de servicii în întâmpinarea gălățenilor.

Atât la sediul central, cât și la unele dintre filiale au fost organizate cursuri pentru seniori cu scopul de a-i ajuta să învețe să utilizeze tehnologia modernă (smartphone, computer etc)”, spune managerul interimar al Bibliotecii Județene ”V.A. Urechia, Corina-Emanuela Dobre.

Pentru a asigura condițiile de distanțare necesare, este indicat ca gălățenii, care doresc să beneficieze de aceste servicii, să facă în prealabil o programare la numerele de telefon:

0236411037 / int. 132 – Oficiul Referințe electronice/Internet, sediul Bibliotecii Județene „V.A. Urechia”;0336102037 / 0737042201 – Filiala Nr. 1 „Costache Negri” (Țiglina I);0336100009 / 0737042202 – Filiala Nr. 2 „Paul Păltănea” (Micro 40);0336100095 – Filiala Nr. 5 „Hortensia Papadat-Bengescu” (Micro 20).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel