Opt pacienți au mai rămas de evacuat la Spitalul Foișor, înainte de a fi transformat în spital Covid

Pacienții au fost scoși chiar și pe targă din spital și trimiși acasă. Foto: Print screen Antena 3
Opt pacienţi ai Spitalului „Foişor” au mai rămas de evacuat sâmbătă, înainte ca unitatea medicală să fie transformată în spital Covid.

Reprezentanții Spitalului Foişor au declarat sâmbătă că mai trebuie evacuați ultimii 8 pacienți ortopedici, după care urmează pregătirea circuitelor pentru bolnavii COVID-19.

Ministerul Sănătății a anunțat, vineri, că va cere o analiză amănunțită a cauzelor pentru situația creată și pentru modul în care s-a desfășurat intervenția de la Spitalul „Foișor”, în condițiile în care managerul ar fi întârziat „nepermis” documentele necesare pentru eliberarea avizului temporar, iar acest fapt a pus o parte din pacienții spitalului într-o situație regretabilă, notează Antena 3.

Zeci de oameni au protestat, vineri seară, în fața Spitalului de Ortopedie, Traumatologie și TBC Osteoarticular „Foișor” față de evacuarea pe timp de noapte a pacienților, la fața locului fiind solicitați jandarmii.

Vă reamintim că Spitalul Foișor a fost evacuat vineri seara pentru a fi transformat în spital Covid. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel