Papaya, "fructul îngerilor", miraculos pentru sănătate și frumusețe

Papaya este unul dintre cele mai nutritive fructe, datorită conținutului său ridicat de vitamine și minerale. 

Denumit de Columb „fructul îngerilor”, papaya este un fruct exotic pe care ar fi bine să îl consumi dacă îți dorești să ai un organism sănătos și plin de energie. 

Iată ce nutrienți conține acest fruct MINUNE:

Vitamina C

Papaya este unul dintre fructele cu cea mai mare concentrație de vitamina C. 1 cană de papaya proaspătă conține 88,3 mg de vitamină, care depășește cu mult 100% din cantitatea de care aveți nevoie în fiecare zi. Școala de sănătate publică de la Harvard susține că vitamina C este un puternic antioxidant care ajută la producerea de colagen pentru oase, dinți, gingii și mușchi sănătoși.

Potasiu

1 cană de papaya conține 264 mg de potasiu. American Heart Association afirmă că potasiul vă va ajuta să vă mențineți tensiunea arterială normală prin reducerea efectelor nocive ale sodiului din dieta dumneavoastră. Potasiul promovează, de asemenea, mușchii sănătoși și susține bătăile normale ale inimii.

Beta caroten

Corpul dumneavoastră necesită o anumită cantitate de vitamina A pentru o piele, celule și oase sănătoase. Dieta dvs. trebuie să includă o mulțime de beta-caroten, deoarece corpul dumneavoastră îl folosește pentru a produce vitamina A. 1 cană de papaya proaspătă conține 397 mcg de beta-caroten. Școala de sănătate publică de la Harvard raportează că betacarotenul este o modalitate mai sigură de a vă crește nivelul de vitamina A, iar consumul de papaya vă poate ajuta cu acest obiectiv, fără pericolele de supradozaj asociate cu administrarea suplimentelor de vitamina A.

Citește continuarea pe SPECTACOLA. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel