Pasiunea bolnavă i-a adus dosar penal: și-a filmat vecina de peste 160 de ori. Bărbatul este bănuit și că ar fi agresat-o

Decizia instanței
Un bărbat de 53 de ani din Olt este cercetat penal după ce și-a hărțuit vecina, o femeie de 50 de ani. Se presupune că acesta ar fi și agresat-o fizic, pe lângă faptul că a filmat peste 160 de filmulețe cu ea și le-a postat pe rețelele de socializare.

Pasiunea unui om de 53 de ani pentru vecina sa i-a adus dosar penal. Bărbatul în vârstă de 53 de ani din comuna Şopârliţa, este bănuit că ar fi agresat fizic o femeie în vârstă de 50 de ani şi ar fi făcut şi distribuit pe reţele sociale peste 160 de filmări în care apare aceasta. El a fost reţinut de poliţişti şi va fi prezentat azi în faţa procurorilor, supă cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Cristian Grigorescu.

Bărbatul reţinut este cercetat într-un dosar de hărţuire, ameninţare şi lovire sau alte violenţe.

"În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada 2020 - 2021, ar fi efectuat peste 160 de filmări în care apare o femeie de 50 de ani, din aceeaşi localitate, atât la locul de muncă, cât şi la domiciliul ei, filmări care au fost distribuite pe reţelele sociale fără acordul acesteia. De asemenea, bărbatul este bănuit ca ar fi agresat-o fizic pe femeie", a precizat Grigorescu.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt şi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş cu propuneri legale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel