Premierul Florin Cîțu: Din weekend putem să ne vaccinăm oriunde doar cu buletinul, fără niciun fel de programare

Premierul Florin Cîțu a declarat miercuri, 5 mai, că din weekendul care vine oamenii se pot vaccina doar cu buletinul la centrele Pfizer și Moderna. 

Românii care doresc să se vaccineze anti-COVID pot, începând din acest weekend, să se prezinte doar cu buletinul şi fără programare, a declarat, miercuri, 5 mai, premierul Florin Cîţu

"De vineri, din acest weekend, putem să ne vaccinăm oriunde în centrele Pfizer şi Moderna doar cu buletinul, fără niciun fel de programare. Astăzi a fost problemă cu prea multe persoane care au încercat în acelaşi timp, vreo 40.000 de persoane. Este o platformă pe care am făcut-o anul acesta, nu este perfectă. Îmi cer scuze pentru cei care au avut de aşteptat", a afirmat prim-ministrul, după şedinţa de Guvern, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel