Problemele pacienților cu epilepsie, în pandemia de COVID-19. Ileana Ștefan (ASPERO), la Interviurile DC Medical

Ileana Ștefan (ASPERO). Foto: Facebook/arhiva personală
EXCLUSIV
Pandemia a însemnat o blocare a accesului la medicii specialiști din spitale pentru pacienții cronici.  Ileana Ștefan, directorul executiv al ASPERO, vine la Interviurile DC Medical, la ora 10.30, pentru a discuta despre problemele întâmpinate de pacienții cu epilepsie.

În momentul instituirii stării de urgență în România, în aprilie 2020, spitalele au fost efectiv închise pacienților cu boli cronice care aveau alte patologii decât cea dată de infecția cu coronavirus și care nu au fost considerați „urgențe”.

Luni de zile, oameni cu afecțiuni precum epilepsia nu au avut acces la medicii specialiști. Ce a însemnat asta pentru pacienți aflăm de la Ileana Ștefan, directorul executiv al Asociației Pacienților cu Epilepsie din România (ASPERO), care vine la Interviurile DC Medical de la ora 10.30. 

Emisiunea va fi transmisă pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook ale DC Medical, iar ulterior va putea fi urmărită și aici: 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel