Prof dr Liliana Bordeianou: Totul despre chirurgia modernă colorectală. Academia de Sănătate

Prof dr Liliana Bordeianou. Foto: Massachusetts General Hospital
EXCLUSIV
Prof dr Liliana Bordeianou vine la Academia de Sănătate, realizată de academicianul Irinel Popescu, luni 23 noiembrie, de la ora 11.00, pentru a discuta despre chirurgia modernă colorectală, așa cum se face ea peste Ocean, în SUA. 

Născută în țara vecină și soră, Prof dr Liliana Bordeianou este cadru didactic la cea mai prestigioasă universitate din lume și conduce un departament important de la un spital pe măsură din Statele Unite. 

Mai precis, Prof dr Liliana Bordeianou, profesor de chirurgie la Universitatea Harvard din SUA, din Boston, prima universitate a lumii, și lucrează la un spital la fel de celebru, Massachusetts General Hospital, unde este șefa programului de chirurgie colorectală și director al Centrului de afecțiuni ale planșeului pelvin. 

„Doamna profesor este născută la Chișinău, în actuala Republică Moldova, pe vremea când s-a născut dânsa era parte a Uniunii Sovietice, a plecat devreme din Chișinău și și-a făcut educația în limba engleză, așa încât discuția noastră va ave aloc parțial în limba română, parțial în limba engleză, important este să transmitem mesajul și ce are dânsa să ne spună despre chirurgia colorectală din SUA din momentul de față” a detalia academicianul Irinel Popescu, realizatorul emisiunii Academia de Sănătate. 

Emisiunea va fi transmisă luni, 23 noiembrie, de la ora 11.00, simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News și DC Medical, dar și pe DC News TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel