Proiect de lege, semnat de Cîțu: angajaţii din sistemul de sănătate nevaccinaţi se vor testa pe banii lor

FOTO Facebook Guvernul României
Un proiect de lege semnat de premierul interimar Florin Cîțu prevede ca angajații nevaccinați din sănătate să se testeze pe banii lor. 

Premierul interimar Florin Cîţu a semnat un proiect de lege care prevede că angajaţii din sistemul de sănătate public şi privat, cei din IGSU şi aviaţie care nu sunt vaccinaţi anti-COVID şi nu au trecut prin boală, să se testeze pe banii proprii. Proiectul de lege va fi depus joi la Parlament.

"Alături de alţi membri din Guvern - Kelemen Hunor, Cseke Attila şi Lucian Bode - am semnat un proiect de lege pe care îl vom depune în Parlament. Pe scurt, angajaţii care nu sunt vaccinaţi şi nu au trecut prin boală din sistemul de sănătate, public şi privat, vor trebui să se testeze pe banii proprii. Şi cei din IGSU şi cei din aviaţie. Această propunere a venit de la domnul ministru Bode", a declarat Cîţu, într-o conferinţă de presă, după şedinţa de Guvern.

El a susţinut că, dacă nu ar fi fost moţiunea de cenzură prin care Guvernul a fost demis săptămâna trecută, acest proiect ar fi fost aprobat de Cabinet şi transmis Parlamentului în procedură de urgenţă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel