Raed Arafat: se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară

Șeful DSU Raed Arafat a declarat luni după-amiaza, 10 mai, că va fi permisă organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase doar cu respectarea regulilor de protecție sanitară.

Raed Arafat, șefului DSU, a afirmat luni după-amiază, la finalul ședinței de Guvern, din 10 mai, că ”este eliminată restricția privind participarea la organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reședință”.

”Se va permite organizarea de procesiuni și/sau pelerinaje religioase numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară, stabilite prin Ordinul comun al ministrului Sănătății și al secretariatului de stat pentru culte”, a precizat Arafat, potrivit DC News.

Guvernul a mai decis, printr-o hotărâre, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile pe întreg teritoriul României începând din data de 13 mai şi a eliminat restricţia privind participarea la procesiuni sau pelerinaje religioase legată de domiciliu sau reşedinţă, a anunţat şeful DSU, Raed Arafat, potrivit Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel