Rețetă de smoothie verde pentru slăbit. Este gata în mai puțin de 1 minut

Kourtney, sora celebrei Kim Kardashian, are o rețetă proprie de smoothie cu avocado pentru slăbit. Este gata în mai puțin de 1 minut. 

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

Un avocado copt
O cană de lapte de nuci*
1/4 linguriță ulei de cocos
2 picături de îndulcitor ștevia
o măsură de pudră proteică din fiertură de oase cu aromă de vanilie**

Cum se prepară:

Taie avocado în jumătăți. Elimină sâmburele, apoi scoate miezul cu ajutorul unei linguri și pune-l în vasul blenderului. Adaugă și restul ingredientelor, apoi mixează la viteză mare, până când obții o consistență omogenă.

Dacă băutură este prea groasă, mai adaugă puțin lapte vegetal și mixează din nou.

Deoarece avocado are un conținut ridicat de grăsimi, cel mai bine este să bei acest smoothie sănătos dimineața, astfel încât corpul tău să poată arde caloriile pe tot parcursul zilei. 

*Dacă nu ai lapte de nuci, poți opta pentru lapte de ovăz, cocos, migdale sau soia, în funcție de preferințele tale.

**Dacă nu găsești un astfel de produs, poți folosi pudra proteică din fiertură de oase și, separat, puțin extract de vanilie sau semințele din jumătate de păstaie de vanilie.

Datorită ingredientelor bogate în grăsimi bune și proteine, acest smoothie este sățios și ține de foame până la orele prânzului.

Avocado are cantități mari de fibre, potasiu, magneziu, folat, vitamina C și vitamina K. Cercetările arată că persoanele care consumă avocado sunt mai puțin susceptibile de a dezvolta sindrom metabolic, un grup de afecțiuni care pot crește riscul de boli de inimă, accident vascular cerebral și Diabetul de tip 2. Avocado reprezintă, de asemenea, o sursă excelentă de grăsimi mononesaturate, care pot contribui la promovarea unui profil sănătos de lipide din sânge, o măsură a tipurilor de grăsime din sânge.

Iar fiertura de oase este cunoscută pentru proprietățile sale puternice în ceea ce privește fertilitatea. Conține grăsimi sănătoase, proteine, enzime și vitamine necesare unui corp sănătos, echilibrat hormonal și fertil, scrie andreearaicu.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel