Rezultatele testelor după ce jurnalista Maria Coman, vaccinată în februarie, a făcut COVID. Anunțul lui Mihai Gâdea

Maria Coman. Foto: Facebook / pagina personală
Mihai Gâdea a făcut public marți, 3 august, un anunț legat de colega sa, Maria Coman, care s-a îmbolnăvit de COVID.

Realizatorul TV Mihai Gâdea a declarat marți seara, 3 august, că niciun angajat al postului de Tv Antena 3 nu s-a îmbolnăvit după anunțul că jurnalista Maria Coman s-a infectat de COVID.

”S-a întâmplat să avem o veste foarte proastă zilele acestea. Colega noastră, jurnalistă extrem de respectată și iubită în România, Maria Coman, deși este vaccinată, s-a infectat cu COVID. Când ești vaccinat, te poți infecta. În momentul în care ai un coleg, un om cu care lucrezi, ce faci în momentul respectiv? Am făcut o listă cu toate persoanele cu care s-a întâlnit Maria, am făcut tot ce înseamnă din punct de vedere legal. În această instituție lucrează foarte mulți oameni, cei pe care îi vedeți sunt în față, dar cei pe care nu îi vedeți sunt foarte mulți! I-am testat pe toți! Unii dintre colegi au spus că nu au intrat în contact cu Maria Coman. Dar ai fi putut intra în contact cu altceva care a intrat în contact cu Maria. Am făcut exact ceea ce trebuie într-o astfel de situație. Testări.

Vestea bună e că nu avem nicio persoană infectată! Zero! Ceea ce înseamnă că Maria nu s-a infectat de la lucru. Niciunul dintre noi nu este pozitiv, rezultatele au venit marți seară”, a spus Mihai Gâdea la „Sinteza Zilei”, potrivit Dc News.

Prezentatoarea Antena 3, Maria Coman, s-a îmbolnăvit de COVID-19, deși este vaccinată încă din luna februarie. Maria Coman se simte bine, dar planurile de mini-concediu i-au fost date peste cap întrucât avea planificat un weekend la Paris. Și-a dat seama că ceva e în neregulă când a sesizat că are anumite simptome, după cum notează Antena 3: 

”Am ratat liniștită, ca mulți alții, primele 3 valuri de pandemie, dar nu avea cum să fie atât de simplu încât să îl ratez și pe al patrulea. Dar, să o luăm cu începutul. A venit și vaccinul, m -am și vaccinat, a mai trecut niște timp, a trecut și vârful crizei, părea că în sfârșit e o perioadă bună, așa că m-am apucat de cumpărat bilete de avion și planificat diverse. Cum concedii prea multe nu sunt pe timpul verii, m-am înghesuit cât am putut prin weekenduri, cu o singură excepție (pe lângă Grecia, care a rămas cum am stabilit mai sus), un week-end prelungit la Paris. (...) Și deja speram că o să îmi găsesc și un parfum nou și că, oricum, dacă nu îmi găsesc, măcar testez ce a mai apărut. Și, cum mă gândeam eu așa la parfumuri, am avut un flashback. Că tocmai fusesem la film și nu am simțit miros de floricele. Că n-am simțit mirosul de la cremă după duș. Că menta din curte n-a avut niciun miros. 

Că am luat pepeni și chiar m-am gândit „ia uite, frate, ce diferență față de ăia din Grecia, n-au niciun miros!” Zbang-zbang, revelație. Îmi fac test rapid, iese negativ. Dar zic să mă duc totuși a doua zi la PCR, care, evident, cum credeți, iese pozitiv”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel