RoVacciare: 5,66 miliarde de doze de vaccin COVID-19, administrate în lume. Care e numărul „acceptabil” de decese?

Campanie vaccinare
Reprezentanții RoVaccinare arată că și un deces este prea mult în condițiile în care până acum în lume s-au făcut 5,66 miliarde de doze de vaccin COVID-19. 

„Care este numărul acceptabil de decese cauzate de COVID-19 pentru dumneavoastră? 

Răspunsul este: ZERO! 

ZERO pentru persoane infectate!

ZERO pentru persoane spitalizate!

ZERO pentru persoane internate la ATI!

Până în momentul de față, numărul de persoane decedate din cauza infecției cu SARS-CoV-2 este de aproape 35.000, ceea ce înseamnă 3.19% din numărul total de persoane infectate cu test pozitiv. 

Pare un procent mic, poate acceptabil. Dar privim cifre sau oameni? 

Oamenii nu sunt simple cifre, sunt oameni! Sunt cunoștințe, colegi, prieteni dragi nouă sau chiar familiile noastre. 

Nimeni nu trebuie să-și piardă viața din cauza unei boli pe care o putem preveni, din cauza unui virus pe care îl putem ține sub control! 

35.000 de persoane decedate înseamnă dispariția unui întreg oraș sau municipiu ca Mioveni, Argeș (34.143 locuitori) sau Sighișoara, Mureș (33.297 locuitori) sau Caracal, Olt (33.715).

Doar împreună putem să-i protejăm pe cei dragi nouă, pe cei vulnerabili sau pe cei pe care nu îi cunoaștem, dar pe care avem datoria morală să-i respectăm.

Până în momentul de față au fost administrate peste 5.66 Miliarde de doze de vaccin împotriva COVID-19 și încă se administrează. 

Vaccinurile împotriva COVID-19 sunt printre cele mai testate și verificate vaccinuri.

Vă rugăm: informați-vă DOAR din SURSE OFICIALE! 

PS: Danemarca tocmai a renunțat la restricții, dar au ajuns la peste 80% din populația de peste 12 ani vaccinată cu schemă completă”, arată reprezentanții #RoVaccinare într-un mesaj postat pe pagina oficială de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel