S-a prefăcut că este medic și a lucrat opt luni într-un spital: ce se întâmplă acum cu tânăra

Medic  Foto: Pixabay
O tânără de 27 de ani s-a prefăcut că este medic și a lucrat într-un spital din ianuarie până acum.

O femeie din Australia este investigată după ce s-a prefăcut că este medic și a lucrat într-un spital timp de optluni. Conform BBC, presa locală spune că tânăra de 27 de ani a lucrat la spitalul Bankstown-Lidcombe din Sydney.

Totuși, unitatea spitalicească a spus că a descoperit că nu este înregistrată la agenția care acreditează personalul medical din Australia. Acum, poliția din New South Wales investighează cazul. Un purtător de cuvânt al spitalului a spus, printr-un comunicat, că un angajat care a început să lucreze în ianuarie 2021 „a fost imediat eliminat din funcție” după ce autoritățile au descoperit, luni, că nu era acreditat.

A fost sub supraveghere tot timpul

Persoana a fost „supravegheată tot timpul” când a lucrat la spitalul din Sud-Vestul orașului Sydney. Bankstown-Lidcombe a raportat cazul la agenția care se ocupă cu acreditarea medicilor în țară, fiind pornită și aici o investigație internă.

Citește continuarea pe DC NEWS și află cum a reușit femeia să-i păcălească pe toți pentru a se angaja ca medic.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel