SANADOR deschide Clinica Floreasca, cu imagistică performantă și consultații în peste 40 de specialități

SANADOR anunță deschiderea Clinicii Floreasca, situată în Calea Floreasca 165. Clinica este găzduită de o clădire nouă și modernă, ONE Tower, într-o zonă verde a Bucureștiului, în apropierea Parcului și a Lacului Floreasca. Clinica oferă acces la cea mai nouă platformă de imagistică medicală, recoltare de analize medicale și de laborator și consultații în peste 40 de specialități, pentru adulți și copii.

„Așa cum ne-am obișnuit deja pacienții, am deschis Clinica SANADOR Floreasca pentru a crește accesul populației din această zonă rezidențială a Capitalei la serviciile medicale performante oferite de SANADOR. Vorbim despre o investiție de peste 6 milioane de euro, prin care asigurăm pacienților noștri cele mai moderne servicii medicale oferite de o echipă ultraperformantă”, a declarat Dr. Doris Andronescu, directorul general SANADOR.

La parterul Clinicii, se află Departamentul de radiologie și imagistică medicală, dotat cu cele mai moderne echipamente Siemens: RMN 3 Tesla Siemens Magnetom Vida – echipament care folosește cea mai avansată tehnologie dezvoltată pentru RMN, BioMatrix, CT Siemens Somatom Definition Edge 128 slice, cu o rezoluție spațială de până la 0,3 mm, cu putere diagnostică foarte mare, sistemul de radiologie digitală Siemens Multix Impact.

Echipamentelor de radiologie-imagistică medicală li se adaugă ecografe GE de ultimă generație – Voluson și Vivid. Ecograful Voluson E10 BT21 reprezintă cel mai avansat tip de ecograf la nivel mondial. Cu Voluson E10 BT21, SANADOR aduce în România cele mai noi și mai performante tehnologii din domeniu și astfel se menține în fruntea serviciilor medicale.

Clinica SANADOR Floreasca oferă consultații în peste 40 de specialități medicale și chirurgicale pentru adulți și copii. Cabinetele de consultații sunt situate la mezanin, cu zone dedicate pentru adulți, respectiv pentru copii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel