Scandal la Institutul de Urologie și Transplant Cluj. Emanuel Ungureanu: un condamnat pus manager interimar. Explicația Ministerului

Institutul Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca. Foto: institutiimedicale.ro
Emanuel Ungureanu: Nelu Tătaru a mai făcut o numire controversată, un fost polițist condamnat la un an de închisoare pentru că ar fi torturat într-o secţie de poliţie un cetăţean. Ministerul Sănătății dă explicații

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a numit săptămâna trecută un nou manager, interimar, la Institutul de Urilogie și Transplant Renal din Cluj. Numai că noul manager este condamnat penal susține deputatul Emanuel Ungureanu. 

„Ministrul Sănătății, Nelu Tataru, a numit acum o săptămână în funcția de manager al Institutului Clinic de Urologie şi Transplant Renal din Cluj-Napoca pe un individ provenit din pepinieră de cadre de la PNL Alba care a fost condamnat penal la 1 an de închisoare pentru ACTE DE TORTURĂ!

Numele lui este Nicolae Sântimbrean, a fost vicepreşedinte al PNL Alba şi de-a lungul timpului a primit de la partid mai multe funcții la stat, ultima la Casa de Asigurări din Alba-Iulia.

După ce au numit un şef de pompe funebre la spitalul din Piatra Neamț, un ospătar la Spitalul din Câmpeni jud Alba, un fost condamnat penal la Spitalul din Craiova, acum, viitorii noştri parteneri de guvernare, au trecut la un alt nivel, numesc la şefia unei instituții medicale conduse de un fost traficant de organe, un fost polițist care a torturat într-o secție de poliție un cetățean nevinovat”,  susține Emanuel Ungureanu, într-o postare pe pagina sa de Facebook. 

Ministerul Sănătății însă a venit cu clarificări. 

„Numirea, pe o perioadă de 2 luni, a managerului interimar al Institutului de Urologie și Transplant Renal din Cluj s-a realizat la propunerea Consiliului de Adiministrație al unității, transmisă în data de 24 noiembrie 2020, având în vedere încetarea contractului vechiului manager în data de 17 noiembrie 2020”, a explicat biroul de presă al Ministerului Sănătății. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel