Scandalul gunoaielor neridicate din Sectorul 1. Prof dr Monica Pop: Deșeurile medicale pot fi o bombă biologică

Saci de gunoi. Fotografie cu caracter ilustrativ. Sursa: Pixabay
Prof Dr Monica Pop spune că situația gunoaielor care zac neridicate pe străzile din Sectorul 1 este mult mai periculoasă decât se crede, pentru că în acestă parte a capitalei sunt multe cabinete medicale care au deșeuri periculoase!

Prof Dr Monica Pop a explicat cât de periculoase sunt deșeurile medicale, aruncate la gunoi de cabinetele medicale din sector și neridicate de pe străzi din cauza scandalului dintre Primăria Sectorului 1 și firma de salubrizare.

Monica Pop a precizat că aceste deșeuri sunt extrem de periculoase și că ele trebuie să fie arse, nu ținute aruncate pe străzile pe care trec zilnic cetățenii.

„Sunt o mulțime de cabinete medicale, cu deșeuri medicale foarte periculoase, care trebuie arse.

Asta este o bombă biologică, mai ales dacă nu se rezolvă problema asta. Nici nu îmi pot imagina. Vă dați seama, este extrem de grav. Acesta este lucrul cel mai grav din toate!

Sigur că toate gunoaiele pot răspândi tot felul de microbi, pentru că se deteriorează”, a precizat dr. Monica Pop, la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel