Siluetă de vis la 56 de ani. Cum reusește Elizabeth Hurley să arate așa bine

Elizabeth Hurley  FOTO: Instagram Elizabeth Hurley
Elizabeth Hurley are o siluetă de vis la 56 de ani și spune că nu renunță la mișcare.

Actrița Elizabeth Hurley reușește să arate bine la 56 de ani făcând mișcare, grădinărește și face plimbări de jumătate de oră cu câinele ei. Dimineața bea două căni cu apă cală imediat ce se trezește. Recunoaște că getsul nu o încântă, dar o face deoarece ”este fantastic pentru sistemul digestiv”.

”Nu fac sport, neapărat, dar sunt foarte activă. (...) Fac multe exerciții, dacă se pune grădinăritul ... tăierea unui gard viu, folosirea ferăstrăului cu lanț pentru a tăia un copac, tăierea lemnelor, toate lucrurile pe care le fac„”, declarat ea pentru publicații americane.

Vedeta a mai precizat că are o dietă foarte sănătoasă, plină cu produse din grădina ei. ”Pe tot parcursul verii mâncăm fructe și legume din propria mea grădină. Obișnuiam să am o mică fermă ecologică și toată carnea pe care o mânca fiul meu era de la fermă", a declarat Elizabeth pentru The Cut, potrivit Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel