Soluțiile naturale, banal de ieftine, care te scapă de furnicile din casă

Dacă primăvara vă treziți cu furnici în casă, e bine de știu că sunt câteva soluții ieftine și foarte banale cu care puteți scăpa de aceste insecte.

Soluțiile naturale care vă scapă de furnici în casă:

1. Scorțișoara - prepară o soluție utilizând o cană de apă și un sfert sau o jumătate de linguriță de scorțișoară și aplică acest lichid folosind o bucată de vată. Aplică zilnic. Piperul sau foile de dafin vă pot ajuta să scăpați de furnici.

2. Lămâie - sucul este acid și nu e pe placul acestor insecte; stoarceți suc de lămâie pe unde insectele pătrund în casă, lăsați și câteva coji.

3. Menta - mirosul frunzelor de mentă nu sunt pe placul furnicilor. Nici frunzele de busuioc sau salvie ori zațul de cafea.

4. Oțetul de mere - alungă furnicile datorită aromei puternice; o soluție din apă și oțet de mere (cantități egale) pulverizată acolo unde apar furnicile va garanta dispariția lor din casă, arată cumsa.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel