Soţul Corneliei Catanga, mesaj în lacrimi pentru Vlad Voiculescu: Mi-a lăsat un gust amar. Răutate şi mizerie umană

Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga, care a murit în urma unui stop cardio-respirator, spune despre ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, că i-a lăsat un gust amar.

Aurel Pădureanu este revoltat de modul în care a trebuit să îşi conducă soţia la groapă. 

"Și ea ( n.r Cornelia Catanga), și Nelu Ploieșteanu, și Gabi Luncă au fost prime stele în constelația muzicii lăutărești, au făcut enorm de mult și l-aş întreba pe domnul Vlad Voiculescu ce lasă el în urmă? Oamenii ăștia și au înscris numele în nemurire! Ce lasă domnul Vlad Voiculescu și ceilalți miniștrii care au fost până acum? Mie mi-a lăsat un gust amar și uneori chiar îmi este rușine că trăiesc în această țară.", a spus Aurel Pădureanu, la Sinteza zilei. 

Mi s-a spus că a murit de COVID

 

"Acum 14 zile am anunțat salvarea și a venit pe la orele 1:30. I-a făcut testul de COVID și s-a constatat că nu are. A dus-o la Spitalul Universitar și după vreo oră și jumătate a ieșit o doamnă doctor și mi-a spus că a făcut un stop cardio-respirator. După vreo jumătate de oră a venit și mi-a spus că nu se mai poate face absolut nimic și a murit soția mea. Vă puteți imagina ce am simțit în acel moment! Mi s-a spus că a murit de COVID.

Citește și Medicul Radu Țincu trage un semnal de alarmă după moartea artistei Cornelia Catanga

A doua zi, luni, a trebuit să o scot de la morgă, să o duc neapărat la cimitir, că nu se poate altfel sub niciun aspect posibil și să o înmormântez. Vă puteți imagina că nu aveam nicio groapă pregătită și am o durere în suflet pentru faptul că nu am lăsat-o încă două zile, ca să pot să o înmormântez ca lumea.

Ce lasă Vlad Voiculescu în urmă?

 

"Doar răutate şi mizerie umană. O spun cu toată responsabilitatea. Acum ce folos? Mă bucur pentru ceilalți, pentru că o să se rezolve problema. Nu știu cât oi mai trăi și eu, dar ceea ce am văzut! Nici nu știu dacă i-a pus acolo în coșciug rochia. Îi luasem rochie nouă şi pantofi.", a declarat în lacrimi Aurel Pădureanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel