Spitalele Matei Balș și Colentina și aproape 200 de blocuri din București rămân până marți fără apă caldă

Apa potabilă
Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș, Spitalul Colentina și aproape 200 de blocuri din Capitală vor rămâne până marți, 7 septembrie, fără apă caldă, din cauza unor lucrări de remediere a unor avarii la sistemul de temoficare, a anunțat Termoenergetica.

Furnizarea apei calde pentru Institutul Prof. Matei Balș, Spitalul Colentina, aproape 200 de blocuri şi mai multe instituţii va fi oprită pentru remedierea unor avarii, a anunţat Compania Municipală Termoenergetica Bucureşti (CMTEB).

Potrivit unui comunicat al companiei, începând de astăzi se desfășoară lucrări de remediere a unor avarii pe conductele de termoficare în mai multe zone din sectoarele 2, 4 şi 5 din Capitală:

- conducta DN 700 pe Bulevardul Ştefan cel Mare, în porţiunea cuprinsă între Calea Floreasca şi Bulevardul Barbu Văcărescu - furnizarea apei calde pentru 26 blocuri din sectorul 2 va fi sistată până sâmbătă, ora 22,00; vor mai rămâne fără apă caldă Institutul Naţional de Boli Infecţioase "Prof. Matei Balş" şi Spitalul Clinic Colentina, având în vedere amplasarea acestor unităţi medicale pe traseul pe care se vor desfăşura lucrările de remediere;

- conducta Magistralei DN 800, în porţiunea cuprinsă între Camera de Comerţ şi Palatul Parlamentului - furnizarea apei calde pentru un număr 60 blocuri şi instituţii din sectoarele 4 şi 5 va fi sistată până marţi, ora 20,00;

- conducta DN 500, în porţiunea cuprinsă între străzile Petre Ispirescu şi Drumul Sării intersecţie cu Calea 13 Septembrie - 91 de blocuri din sectorul 5 vor rămâne fără apă caldă până miercuri, ora 20,00.

„Lucrările sunt considerate esenţiale pentru pregătirea sistemului de termoficare şi pentru funcţionarea acestuia în condiţii de siguranţă în sezonul viitor de încălzire. Dispeceratele Companiei Municipale Termoenergetica Bucureşti şi echipele de intervenţie lucrează în regim permanent pentru soluţionarea oricăror probleme apărute în teren. Pentru informaţii suplimentare, consumatorii au la dispoziţie numerele de telefon 031.9442 şi 0800.820.002”, a precizat Termoenergetica, în același comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel