Spitalul Militar a primit "Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență"

Foto: DSU
Foto: DSU
  • Foto: DSU
Șeful DSU, Raed Arafat, a oferit joi „Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență” Spitalului Universitar de Urgență Militar „Dr. Carol Davila” pentru „contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19”. Distincția a fost oferită comandantului Spitalului Militar, General maior medic conf. univ. dr. Florentina Ioniță-Radu

„Astăzi, 16 septembrie 2021, am avut deosebita plăcere de a adresa conducerii Spitalului Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila", la ceas aniversar, odată cu împlinirea a 190 ani de la înființare, mulțumirile noastre alese și recunoștința pentru eforturile susținute depuse în vederea combaterii efectelor generate de pandemia de COVID-19. Astfel, din ordinul Ministerului Afacerilor Interne nr.49/2014 privind instituirea și conferirea unor distincții onorifice din cadrul MAI, șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat a oferit "Emblema de Onoare a Departamentului pentru Situații de Urgență" Spitalului Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila" pentru "contribuția adusă în combaterea efectelor pandemiei de COVID-19””, a anunțat DSU, pe pagina de Facebook.

Distincția a fost oferită comandantului Spitalului Militar, General maior medic conf. univ. dr. Florentina Ioniță-Radu, și înmânată de șeful Direcției Generale Urgențe Medicale din cadrul DSU, Călin Alexandru.

Totodată, comandantul Florentina Ioniță-Radu a acordat "Medalia omagială 190 de ani de la înființarea Spitalului Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila"" secretarului de stat Raed Arafat, "în semn de prețuire și recunoștință pentru activitatea depusă în promovarea și susținerea Spitalului Universitar de Urgență Militar "Dr. Carol Davila" în demersurile pentru construirea unui viitor durabil".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel