Statul american New Jersey oferă bere gratis celor care își fac vaccinul împotriva COVID

Bere     FOTO: pexels.com
Autoritățile din statul american New Jersey au decis să ofere bere gratis locuitorilor care se vaccinează împotriva infecției COVID.

Autoritățile din statul New Jersey acordă, în mai, bere gratis locuitorilor care se imunizează cu vaccinul împotriva COVID. Se dorește vaccinarea a 4,7 milioane de rezidenţi până la sfârşitul lunii iunie din 8,8 milioane de locuitori ai statului amintit. Deocamdată, doar 37% dintre locuitorii din New Jersey sunt vaccinați.

”Fiecare locuitor al statului New Jersey care va administra prima doză de vaccin pe parcursul lunii mai și va prezenta un document care să confirme acest fapt în una dintre berăriile care participă la program, va primi o bere gratis”, a declarat guvernatorul din New Jersey, Phil Murphy. Inițiativa ”Shot and a Beer” se derulează în 13 baruri, potrivit Antena 3.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel