Studentă la Medicină, găsită moartă într-o pădure. Comisarul Untaru despre colierele de la gâtul tinerei

Depresia poate avea cauză hormonală
Comisarul Mihai Untaru a vorbit, pentru DC News, despre cele 5 coliere de la gâtul unei studente la Medicină, găsită moartă într-o pădure.

Criminalistul Mihai Untaru, comisar-șef (r), ridică semne de întrebare în cazul tinerei studente la Medicină, găsită fără suflare în pădurea Țicău. Andreea Maria (23 de ani) era studentă în anul cinci la Facultatea de Medicină, locuia cu părinții și uneori dormea la o colegă de facultate, în cămin. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost descoperit de o colegă care a alertat poliția

Tânăra avea în jurul gâtului, înnădite, cinci coliere, care ar fi fost cumpărate de ea, iar lângă corp - o borsetă cu mai multe coliere negre. ”În momentul în care ai strâns un asemenea colier, intri în stare de sufocare și nu ai cum să le mai pun și pe celelalte. Trebuie văzut dacă toate cinci coliere erau strânse uniform, pe gât. Dacă erau strânse uniform, pe gât, e clar că e vorba de crimă. Dacă sunt strânse secvențial, avem o problemă”, susține comisarul Untaru.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel