Studenții de la UMF Iași, primiți la examene doar dacă s-au vaccinat sau au un test negativ

Examenul     FOTO: pexels.com
Studenții de la UMF Iași nu vor fi primiți la examene decât dacă fac dovadă că sunt vaccinați împotriva COVID, au un test negativ sau dacă au un act doveditor că au avut boala.

Studenții de la UMF Iași vor fi lăsați în sala de examen, între 29 mai și 19 iunie, numai dacă vor dovedi că s-au vaccinat împotriva COVID, că au un test negativ sau că au avut boala. Este hotărârea luată de conducerea UMF Iași ”având în vedere responsabilitatea socială și misiunea universității în comunitate, coroborat cu modalitatea clasică de examinare pentru învățământul medico-farmaceutic”.

Dovada testului PCR negativ nu trebuie să fie mai veche de 72 de ore, iar documentul care dovedește un teste negativ cu un test antigen rapid - nu mai vechi de 24 de ore. Studenții mai pot prezenta înaintea examenului o  adeverință din care să rezulte că se află între a 15-a și a 90-a zi ulterioară confirmării infectării cu COVID, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel