Tedros Ghebreyesus, directorul OMS, s-a vaccinat anti-COVID: Vaccinurile salvează vieţi

Directorul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, Tedros Adhanom Ghebreyesus, s-a vaccinat împotriva COVID-19. Deocamdată nu se știe numele serului ales. În schimb, a făct un apel la populație să se vaccineze. 

"Astăzi a fost rândul meu să fiu vaccinat la Hôpitaux Universitaires de Genève împotriva Covid-19. Vaccinurile salvează vieţi. Este crucial să le ducem în toate ţările cât de curând posibil. Dacă, la fel ca mine, trăiţi într-o ţară unde vaccinurile sunt disponibile, vă rog vaccinaţi-vă când vă vine rândul. Pentru ca vaccinurile să fie disponibile pentru toţi cei care au nevoie de ele, guvernele, producătorii şi alte părţi implicate trebuie să se angajeze să împărtăşească şi să producă mai multe doze de vaccinuri Covid-19 pentru a proteja pe toată lumea.", a transmis Thedros Adhanom Ghebreyesus pe Facebook. 

Citește și Ministrul Sănătăţii: S-ar putea ca niciodată să nu ştim câți români au decedat de COVID

 

“Today it was my turn to get vaccinated at Hôpitaux Universitaires de Genève against COVID-19. Vaccines save lives. It’s...

Publicată de World Health Organization (WHO) pe Miercuri, 12 mai 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel