Tenul fără imperfecțiuni a lui Kate Middleton. Ce produs banal și ieftin folosește

captură foto Youtube
Kate Middleton folosește un produs banal și ieftin pentru îngrijirea tenului.

Kate Middleton, una dintre cele mai admirate persoane din Familia Regală Britanică, dă, de multe ori, tonul în modă, folosește un produs banal și ieftin pentru tenul său. Acest produs se găsește în orice farmacie sau plafar, iar dezvăluirea a fost făcută de surse din interiorul Palatului Buckingham. Ducesa de Cambridge își masează zilnic tenul cu uleiul de măceșe, un produs natural, care face minuni pentru față și care e singura soluție cu rezultate remarcabile de durată.

Uleiul este unul natural, indicat pentru orice tip de ten. Uleiul conține acizi grași, proteine și vitaminele A și C. Datorită acestor calități, uleiul de măceșe este soluția perfectă împotriva ridurilor și cicatricilor. În plus, combate efectul radicalilor liberi. Uleiul de măceșe conține mai multă vitamina C decât o lămâie sau o portocală - vitamina C este benefică pentru ten și corp, deoarece stimulează producția de colagen, fiind un produs anti-aging recomandat de dermatologi. Totodată, protejează de razele UV periculoase și luptă împotriva deshidratării pielii. Iată cele mai importante beneficii ale uleiului de măceșe, produsul natural adorat de Kate Middleton, ducesă de Cambridge. Recomandată este aplicarea lui seara, după demachiere, pentru ca pielea uscată să-și îmbunătățească aspectul.

Mai mult, tratează acneea și are efect anti-îmbătrânire, arată DC News.

Ficatul gras sau steatoza hepatică cum îi e denumirea medicală, constă în acumularea de grăsimi (mai exact de trigliceride) în celula hepatică (hepatocit). Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru spune, însă, că pe lângă tratamentul medical prescris de medic, există un leac pentru ficat gras: ceaiul din măceșe uscate. Rețeta a spus-o bioenergoterapeutul, sâmbătă, la Antena 3.

”Într-un termos de circa 1 litru, se pun 20 boabe de măceșe, se pune apă fierbinte peste ele și se lasă 12 ore. Apoi se toarnă din ceai într-un pahar și punem trei linguri de sorbitol sau xilitol, amestecăm bine și se bea o dată, dimineața, pe stomacul gol. Peste 20 de minute, se bea încă un pahar. Abia după jumătate de oră, punem mânca”, a spus Lidia Fecioru. 

Ca să fie eficient, leacul trebuie consumat timp șase zile, dar nu consecutive, ci din două în două zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel