Testare PCR COVID-19 GRATUITĂ pentru certificatul verde. Cristian Bușoi: Tinerii, dezavantajați. Testele nu pot fi decontate din bani europeni

Cristian Bușoi. Foto: DC News
Cristian Bușoi a vorbit despre testarea gratuită de tip PCR pentru COVID-19, necesară pentru certificatul digital al celor care nu s-au vaccinat sau care nu au trecut prin boală. 

”În discuțiile și dezbaterile din PE, în ceea ce privește regulamentul privind certificatul verde digital, certificatul COVID-19, a existat și componenta ca tot ceea ce înseamnă testare pentru a se adăuga informația în certificatul digital, să fie gratuită și pentru a nu face discriminări față de persoanele care, în mod gratuit, au beneficiat de vaccinare sau, în mod gratuit, au beneficiat de tratament” a spus europarlamentarul liberal Cristian Bușoi, pentru DCNews, în emisiunea ”Din Culisele Europei”, realizată de Claudia Țapardel. 

El a mai vorbit despre vaccinarea tinerilor, când se por putea vaccina, dar și despre certificatul verde digital sau testarea gratuită. toate aceste informații le puteți găsi pe DC NEWS.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Cum au fost afectați diabeticii de COVID. Ce s-a aflat abia acum

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel