Trei generații, imunizate anti-COVID cu doza 3 în aceeași zi. Mătușa: vaccinul ne va ajuta să învingem virusul

Trei generații la vaccinare anti-COVID  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
La centrul de vaccinare de la Spitalul Universitar de Urgență din București s-au imunizat joi, 14 octombrie, trei generații: mama coordonatorului Ambulatoriului SUUB, fiica, mătușa și coordonatorul ambulatoriului.

Mihaela Zaharia este medic și coordonatorul Ambulatoriul SUUB din București. Ea s-a vaccinat joi, 14 octombrie cu a treia doză anti-COVID alături de mama sa de 85 de ani, mătușa sa de 87 de ani, dar și de fiica sa de 24 de ani.

”Am decis să ne vaccinăm cu doza a treia în această zi de mare sărbătoare, ca să fim sănătoși. Vaccinul ne va ajuta să învingem virusul COVID. Suntem o familie educată în spirit religios și astăzi, după slujba oficiată în cinstea Sfintei Parascheva, am venit să ne facem vaccinul”, a spus Maria Baraboi (87 de ani), mătușa.

Așadar, 3 generații care aleg o viață în siguranță, pentru că sănătatea este cea mai importantă.

”Cadre medicale, persoane vârstnice cu comorbidități, dar și tineri, deopotrivă, cu toții trebuie să ne protejăm în fața virusului. Varianta Delta este mult mai agresivă și, prin doza 3, practic oferim o nouă stimulare a reacției imunitare a organismului”, spune dr. Mihaela Zaharia, coordonatorul Ambulatoriului de la Spitalul Universitar de Urgență București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel