Trei surori minore din Iași, la un pas de moarte. Bunica le-a spălat pe cap cu o substanță toxică folosită la oi

Pacient
Cazul dramatic de la Brașov de săptămâna trecută era la un pas să se repete la Iași, unde trei surori din satul Jigoreni, în vârstă de 6, 8 și 11 ani, au fost la un pas de moarte, astăzi, după ce bunica lor, care băuse, le-a spălat pe cap cu o substanță extrem de toxică.

Trei surori minore care locuiesc în localitatea Jigoreni din comuna Țibănești, județul Iași, și pe care bunica loc a încercat să le scape de păduchi, au fost la un pas de moarte pentru că bătrâna a folosit o substanță toxică pentru oameni, destinată oilor.

Bătrâna, aflată sub influența alcoolului, le-a luat pe cele trei copile în vârstă de 6, 8 și 11 ani și le-a spălat pe cap cu soluția toxică.

La scurt timp, fetele au început să se simtă rău, iar familia a sunat de urgență la 112.

Medicii SMURD le-au explicat oamenilor să le spele pe cap cu apă și săpun, de mai multe ori, pentru a îndepărta soluția chimică, până la sosirea echipajelor de urgență, notează Antena3.

La fața locului a fost trimis un elicopter SMURD, dar și o autospecială de transport victime multiple. Copilele au fost transferate la spital, iar bunica lor este audiată de polițiști.

În urmă cu numai o săptămână, alte trei surori au murit în satul Ungra din județul Brașov, după ce mama lor le-a spălat pe cap, pentru a le scăpa de păduchi, tot cu o substanță toxică folosită la oi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

alimente calciu foto:freepik@yarunivstudio
EXCLUSIV
Cele mai bune surse de calciu. Alina Epure: Eliminarea nu este o soluție

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel