Turismul balnear românesc, la pământ. Bădulescu: suntem SINGURA ȚARĂ din Europa care NU A DESCHIS bazele de tratament interioare

Tratament
EXCLUSIV
Consultantul în turism, Traian Bădulescu, a vorbit la dezbaterea „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!” despre turismul balenar din România și posibile soluții pentru a-l revigora.

Traian Bădulescu, consultant în turism, a vorbit la dezbaterea „Testarea COVID în România, la un an de la debutul pandemiei!” organizată de testul de presă DC Media Group, despre turismul balenar, cel mai afectat segment din domeniu turismului românesc. El consideră că, fiind vorba, practic, despre un serviciu medical, așa cum este cel al turismului balnear, acest segment ar putea fi redeschis, evident, cu respectarea unor norme de siguranță. 

„Turismul balnear este la pământ, pentru că nu avem deschise bazele de tratament interioare și suntem singura țară din Europa care nu le-a deschis. Totuși,vorbim de un turism și medical. Avem medici care asistă, care știu ce reguli trebuie să impună.
Zona de terapie balneară este serviciu medical. Și România ar putea să primească mulți turiști pe acest segment. Pe parte de turism de masă, România nu e foarte competitivă. Mă refer la litoral, la munte, unde avem concurență mare - turism de masă unde pot veni zboruri charter, zboruri mici, pe serie; dar pe turismul balenar am fi; și cred că ar fi fost bine să-i dăm o gură de oxigen și să ne promovăm chiar și în exterior. Pentru că e pandemie, dar mai avem nevoie și de tratamente, și de prevenire. Trebuie să avem grijă și de sănătatea noastră, de fericirea noastră, nu putem să stăm închiși în casă, că și în cazul ăsta ne scade imunitatea. Cel mai bine e să ieșim, bineînțeles cu precauție, și să respectăm regulile”, a spus el în cadrul dezbaterii.

Detalii și alte subiecte găsiți în materialul video atașat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel