Un bărbat de 73 de ani, suferind de AVC, și-a făcut vaccinul împotriva COVID
Autor: Florina Pop pe 05 mai, 09:58 | Vaccinuri

Gheorghe Borș, bărbat de 73 de ani, din Miercurea Ciuc, s-a vaccinat FOTO: Facebook Ro Vaccinare via Brigada 61 Vânători de Munte

Un bărbat de 73 de ani, din Miercurea Ciuc, a fost adus cu ambulanța la un centru de vaccinare din Miercurea Ciuc pentru a se imuniza împotriva COVID. Acesta a suferit un AVC care îi limitează libertatea de mișcare.

Reprezentanții Ro Vaccinare îndeamnă pe Facebook lumea să se vaccineze oferind exemplul unui bărbat de 73 de ani, din Miercurea Coic, pe care un AVC îl face să nu se poată deplasa cum și-ar dori. Postarea se numește ”Un alt exemplu de spirit civic”.

”La onorabila vârstă de 73 ani și cu mari dificultăți de deplasare, domnul Borș Gheorghe a ales să se vaccineze împotriva COVID-19 la centrul de Brigăzii 61 Vânători de Munte de la Miercurea Ciuc.Pentru a se putea vaccina în condiții optime de siguranță, ambulanța centrului de vaccinare i-a asigurat transportul, cu monitorizare atentă atât pe perioada deplasării cât și post-vaccinare.

“Din cauza unui accident vascular cerebral, domnul Borș rămas cu dificultăți de deplasare. Era absolut normal să ne implicăm și să-l ajutăm să vină la vaccinare. Ne mândrim că participăm la campania de vaccinare împotriva acestei pandemii care ne-a marcat viețile. Ne motivează să continuăm activitatea de sprijin a comunității începută în luna ianuarie. Până acum au fost administrate 2.500 de doze de vaccin în condiții de maximă siguranță pentru cetățeni”, potrivit Ro Vaccinare.

Vaccinuri Vezi toate articolele