Un truc miraculos pentru a parfuma casa cu bicarbonat de sodiu

Bicarbonat de sodiu
Uneori se simt mirosuri neplăcute în casă. Nu este nevoie să cumperi odorizante de cameră, produse de uz casnic care sunt adesea umplute cu substanțe chimice, deoarece o pulbere albă are un efect surprinzător. Află cum să îți parfumezi locuința doar cu bicarbonat de sodiu. 

Eliminarea mirosurilor neplăcute nu este o sarcină ușoară mai ales când se simt puternic în casă. Acest lucru se poate datora mirosurilor din bucătărie, inclusiv cele de la chiuvetă, cuptor cu microunde, frigider, țevi, coș de gunoi sau de la mâncare îmbibată pe pereți. În loc să folosești detergent sau soluții care pot conține elemente toxice și neprietenoase pentru mediu, există soluții sigure.

Cum să-ți parfumezi casa cu bicarbonat de sodiu

Știai că bicarbonatul de sodiu este un absorbant natural al mirosurilor? Prin urmare, este un produs ideal pentru crearea unui parfum de cameră inofensiv și eficient. Bonus: are o putere antiseptică, un mecanism ideal pentru neutralizarea microbilor.

Cum procedezi

Va trebui să ai un pahar înalt sau un suport pentru lumânări. Pune trei linguri din această pulbere și adaugă ulei esențial preferat, cum ar fi cuișoare, cimbru, lavandă, scorțișoară, mentă, eucalipt sau chiar citrice. Acest parfum este ideal pentru îndepărtarea mirosurilor neplăcute. 

SAU

Într-o carafă gradată, toarnă 300 de mililitri de apă și două linguri de bicarbonat de sodiu. Amestecă bine, apoi adaugă 10 picături de ulei esențial preferat.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel