Vârstnici la 92 și 96 de ani, vaccinați cu a treia doză anti-COVID

Nonagenar vaccinat cu a treia doză de vaccin anti-COVID  FOTO: Facebook Ro Vaccinare
Un cuplu de nonagenari s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti-COVID.

Reprezentanții RO Vaccinare prezintă povestea unui cuplu de nonagenari care s-a imunizat cu a treia doză de vaccin anti-COVID.

“96 și 92! Mama și tata. Ne mândrim cu a 3-a doză Pfizer... nu ne e frică de 5-6 G uri, cip-uri și nici de Bill Gates! Sănătate tuturor! Hai că putem!”, scrie Cristina Predescu, potrivit Facebook Ro Vaccinare.

În bilanțul COVID de sâmbătă, 9 octombrie, s-au raportat 14.019 cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), dintre care 191 sunt ale unor pacienți reinfectați, testați pozitiv la o perioadă mai mare de 180 de zile după prima infectare. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi, 1.292 de persoane au fost reconfirmate pozitiv. Până astăzi, 39.209 persoane diagnosticate cu infecție cu SARS – CoV – 2 au decedat.

În intervalul 08.10.2021 (10:00) – 09.10.2021 (10:00) au fost raportate de către INSP 282 de decese (134 bărbați și 148 femei), dintre care 3 decese anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus, internați în spitalele din Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brăila, Brașov, Buzău, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Prahova, Satu Mare, Sălaj, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vaslui, Vâlcea, Vrancea și Municipiul București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel