Vedeta din România care e gravidă în același timp cu fiica ei. Devine mamă și bunică

Sarcină
O vedetă din showbiz-ul românesc este însărcinată în același timp cu fiica sa. Celebra artistă urmează să devină mamă, dar și bunică în același timp. 

Angela Rusu a luat pe toată lumea prin surprindere când a anunțat că este însărcinată la 46 de ani. După ce a pierdut trei sarcini, iată că anul 2021 este unul binecuvântat pentru cântăreața de muzică populară. 

Cântăreața a apelat la o clinică pentru fetilizare

 

“Sunt însărcinată în patru luni jumate, adică 18 săptămâni. Este cea mai mare minune pe care o aşteptăm de ani de zile. Am apelat la o clinică de fertilizare, la medicul Andreas Vithoulkas, căruia vreau să îi mulţumesc foarte mult pentru toate eforturile pe care le-a făcut.", a specificat vedeta.

Cum o va chema pe fetiță

 

"Maria o va chema pe fetiţă, e un nume deosebit, pur. I-am aranjat deja camera. Am avut şi evenimente, pot să cânt în continuare, nu am greţuri, nu am nici un alt disconfort”, a mărturisit Angela (46 de ani) pe canalul ei de YouTube, la finele săptămânii trecute.

„Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă”

 

Bucurie e trăită la dublu pentru că fata cea mare a ei, în vârstă de 25 de ani, de profesie psiholog, va naște în luna aprilie. Astfel, Angela urmeză să devină și bunică.

“Trăim bucuria la dublu. Anul acesta voi fi şi bunică, şi mamă. Larisa este însărcinată cu cinci săptămâni înaintea mea. Eu voi naşte în iunie, la început, iar ea, în aprilie-mai, va naşte natural. Fiicele noastre vor creşte şi se vor putea juca împreună”, a mai detaliat solista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel