Vlad Mixich, viitorul șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate. SURSE

Vlad Mixich. Foto: Facebook
EXCLUSIV
Vlad Mixich, fost consilier personal al lui Vlad Voiculescu pe vremea primului său mandat de ministru al Sănătății, ar urma să fie numit ca șef al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS), spun surse DC Medical. 

Surse DC Medical au dezvăluit că la împărțirea instituțiilor pentru crearea noului Guvern, de după alegeri, ministrul Sănătății și Casa Națională de Asigurări de Sănătate ar fi fost „negociate” la pachet și ar reveni, amândouă, USR PLUS.

Dacă în funcția de ministru al Sănătății a revenit Vlad Voiculescu, cel care a mai deținut portofoliul în guvernul tehnocrat al lui Dacian Cioloș (mai exact, în perioada 20 mai 2016 – 4 ianuarie 2017), la șefia Casei Naționale de Asigurări de Sănătate ar urma să vină în fost consilier personal de-al său.

Este vorba de Vlad Mixich, spun sursele DC Medical. Acesta este medic, absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Timișoara și are un masterat în politici de sănătate la London School of Economics and Political Science.

Vlad Mixich a mai deținut și funcția de vicepreședinte la Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale, tot în guvernul Dacian Cioloș, dar a lucrat și ca jurnalist la Deutsche Welle,  Hotnews și DIGI 24. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel