ZODIAC: 4 Zodii experte la vrăjeală. Te fac din vorbe fără să-ți dai seama
Autor: Dana Lascu pe 13 oct, 11:29 | Diverse

Sunt zodii care te pot face din vorbe. Foto: Pixabay

ZODIAC: Sunt zodii care au darul de a te vrăji din vorbe. Oricât de supărat ai fi, te vor face să-i ierți, să uiți, să treci mai departe. Și o vor face atât de convingător, că nici nu-ți vei da seama. 

ZODIAC: Ți s-a întâmplat vreodată să spui, vizavi de un cunoscut, că nu vei mai vorbi cu el/ea niciodată, dar atunci cânt te sună nu poți rezista și vorbești cu persoana în cauză? Și după 5 minute de conversație pur și simplu uiți de ce erai supărat? Sau ajungi să crezi că de fapt te-ai supărat degeaba? Motivul e că persoana în cauză are abilitatea de a te face din vorbe, cum se spune. De regulă persoanele experte la astfel de vrăjeală sunt din 4 zodii. Iată care: 

Pești

Peștii sunt în fruntea topului la capitolul vrăjeală. Nu te vor lăsa niciodată să le înțelegi adevăratele sentimente. De fiecare dată când te vor înșela și te vor învârti pe degete de asemenea manieră încât le vei da dreptate, eventual îi vei și compătimi. Nu e bine să crezi orbește într-un Pește pentru că are darul de a te învârtă din vorbe astfel încât situația să-i fie favorabilă lui. 

Rac

Racii sunt pe locul doi după pești la învârtit din vorbe. Au abilitatea de a întoarce orice situație neplăcută în favoarea lor, pentru că întortochează argumentație de asemenea manieră încât poți să juri că e justă și logică. Și că de fapt ei nu au greșit. Sunt capabili să emită cele mai bune scuze și poți să juri că sunt reale, deși de fapt sunt o împachetare avantajoasă a realității. 

Scorpionul

Uneori, Scorpionii pot fi cei mai vicleni din tot zodiacul. De multe ori se prefac că sunt cei mai cinstiți oameni din grup. Sunt cei mai buni buni impostori când vine vorba de emoții și personalitate. Vor fi cei mai dulci dintre toți când vor fi alături de dvs., dar nu vor ezita să vă înjunghie în spate, dacă și când este necesar, și vor avea un răspuns perfect în cazul în care îi veți confrunta.

Fecioara

Și Fecioarele sunt bune la a pretinde că sunt curate ca lacrima. Cuvintele lor parcă au magie, nu le poți rezista și te îndrăgostești de ele, chiar dacă știi că mint sau au denaturat adevărul. E greu să te enervezi pe ele și foarte greu să păstrezi supărarea vizavi de ele. Nu le acorda toate încrederea ta pentru că scopul lor principal este să le fie lor foarte bine.  

Diverse Vezi toate articolele