ZODIAC: 4 zodii narcisiste, care iau totul prea personal și se atacă mult prea ușor

Persoanele narcisiste au nevoie constat de aprecieri
ZODIAC: Unii oameni sunt prea prețioși și prea serioși, atât de narcisiști încât orice le spui o iau ca pe o insultă. De regulă ei fac parte din următoarele patru zodii: 

ZODIAC: Sunt zodii care cred că totul este despre ei! Orie spui, orice faci, indiferent de cât de inocent sau haios este, pentru ele poate fi o insultă. Iată cele 4 zodii narcisiste care iau totul prea mult personal: 

Gemeni

Gemenii sunt snobi din cale-afară. Sunt convinși că ei și ideile lor sunt superioare tuturor celorlalți. Astfel încât, atunci când cineva îndrăznește să le spargă bula criticând-i pentru ceva, pur și simplu nu pot suporta și pleacă, dar ies din scenă teatral, ca să simți că i-ai deranjat. Se îmbufnează precum copiii lăsați fără jucăria favorită și se încruntă, aruncă vorbe grele, apoi Întorc spatele și dispar. De regulă, pentru totdeauna. 

Fecioara

Fecioarele cred că lumea se învârte în jurul lor și că ele sunt perfecte. De aceea orice ai de comentat o iau extrem de personal și nu te cred nici dacă-ți dai cuvântul că nu despre ele era vorba. Dacă încercați să le readuceți la realitate, vă vor respinge pur și simplu și vor rămâne la credințele lor narcisiste.

Balanță

Întrucât Balanțele cred că sunt o binecuvântare pentru omenire, le este greu să accepte că oamenii din jurul lor e posibil să nu le placă sau că cineva poate fi nefericit în compania lor. Când cineva se plânge de ceva  în jurul său, Balanța crede că criticile sau nemulțumirile sunt legate de persoana ei și răbufnește când te aștepți mai puțin.

Pești

Oamenii născuți în Pești tind să fie puțin prea suprasensibili și emoționali. Sunt mereu la limită cu emoția și astfel cred că totul este despre ei. Dacă, de exemplu, le spui cât de toridă este vremea, vor sfârși prin a se gândi că, de fapt, compania lor te deranjează și te vor înnebuni cu încercările lor de a-ți fi pe plac! Mai au un defect major: dacă le pică prost ceva ce ai spus, te vor bârfi pe la spate fără jenă, deși în față nu ți-au reproșat ce ai spus. Au prostul obicei să poarte vorba de la unul la altul, așa că de regulă ei sunt motivul pentru care apar tot felul de certuri. Dacă îți dau ceva îți vor reaminti la nesfârșit de gestul lor doar ca să te facă să te simți obligat să le dai și tu în egală măsură. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel