ZODIAC: 4 zodii obsedate să câștige. Competitive, ambițioase și periculoase

Ascendentul, horoscop
ZODIAC: Nativii următoarelor zodii au tendința de a concura cu toată lumea chiar și la cele mai simple sarcini. Nu vor accepta niciodată să piardă, pot apela la tactici nu tocmai ortodoxe - și vor face tot posibilul ca să-și depășească „adversarii”.

ZODIAC: Oricare ar fi sarcina de îndeplinit, nativii anumitor zodii vor privi totul ca pe o competiție și vor face totul - inclusiv să joace murdar - ca să câștige. Au nevoia viscerală de la fi primii, de a ieși în față, de a  depăși pe oricine. Acești oameni sunt foarte competitivi și ambițioși, dar li foarte periculoși. Iată cele patru zodii:  

Berbec

Oamenii născuți în Berbec sunt extrem de ambițioși, încăpățânați și obssedați să câștige. Nu cred în a lua lucrurile ușor sau a se relaxa, și vor să fie cei mai buni în tot ceea ce fac. Sunt întotdeauna gata să provoace o luptă, sunt agresivi agresivi și sint conduși de o nevoie aproape bolnavă de a fi cei mai buni. Pentru că pot da dovadă de lipsă de empatie, au tendința să folosească tot ce au la îndemână pentru a câștiga, indiferent d e cât de dureros e asta pentru „adversar”. 

Taurul

Deoarece Taurii adoră luxul, sunt obsedați să se îmbogățească, să câștige, să obțină cei mai bun și sujnt capabili să facă orice pentru asta. Pot fi extrem de agresivi și încăpățânați atunci când s-au hotărât că își doresc ceva. 

Leu

Leii nu au nicio îndoială că sunt cei mai buni și superiori tuturor celorlalți. Dar trebuie să-și demonstreze de data aceasta din nou pentru ei înșiși și să-și sporească stima de sine. De aceea, tratează totul ca pe o competiție, nu suportă ca altcneva s fie mai strălucitor ca ei, și nu pot accepta ideea de a pierde sau de a ieși pe locul al doilea. 

Scorpionul

Scorpionii par că sunt oameni introvertiți, mai liniștiți, dar asta nu înseamnă că nu sunt agresivi sau că pot fi blânzi. Scorpionii pot fi extrem de competitivi și feroce, când își propun să demonstreze ceva merg până în pânzele albe, sunt în stare să intă cu nerușinare și nimic, dar absolut nimic nu le poate sta în cale. Au o personalitate autoritară și aere de superioritate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel