ZODIAC: 4 zodii TOTAL imprevizibile. Se transformă rapid din înger în demon

Zodii imprevizibile, care se transformă din înger în demon într-o secundă. Foto: Pixabay
ZODIAC: S-ar putea să fiți cu toții zâmbitori și veseli și într-o clipă totul să se schimbe fără niciun fel de avertisment. Următoarele zodii își pot schimba brusc și dramatic starea de spirit, se pot suci și pot ataca când ți-e lumea mai dragă.

ZODIAC: Viața nu face excepție când vine vorba de imprevizibilitate, deși de multe ori poți anticipa când lucrurile iau o turnură nefavorabilă. Sunt însă 4 zodii care își pot schimba starea de la o secundă la alta fără niciun fel de avertisment. Iată care: 

Rac

Racii sunt cei mai veseli și mai iubitori nativi din zodiac. Dar și cei mai mari criminali, după statisticile FBI. Un cuvânt spus în momentul greșit e suficient ca să-i facă să se dezlănțuie. Atacă foarte rar și din cauza asta nici nu te aștepți să o facă, dar când o fac, e decisiv, chiar fatal relației. Când atacă, o fac cu pasiune, taie în carne vie cu vorbe dure, nu iartă și nici nu uită. Odată ce te-au scos din inima lor, dus ești. Știți ce se spune despre liniștea dinaintea furtunii? Racii sunt mai periculoși când sunt calmi decât atunci când sunt veseli. 

Leu

Este greu să citești sau să anticipezi mintea unui Leu. S-ar putea să fie fericit în clipa asata și să ardă de furie în următoarea. Nu ai nicio șansă să știi care va fi următorul pas al unui Leu, darămite alegerile lui în viitor. Este adesea greu să știi dacă un Leu se va dovedi așa cum ți-ai imaginat. Deci, când ai un Leo, este mai bine să îți reduci așteptările, dacă nu, cel puțin să nu trăiești cu iluzia că știi cum e „pe dinăuntru”.

Scorpionul

Un Scorpion te va uimi întotdeauna cu cuvintele și acțiunile lui. În timp ce, de regulă, sunt oameni cu inima blândă și amabilă, este adesea imposibil să-i dai seama ce gândesc ei de fapt. Sunt la fel de imprevizibili ca vântul. S-au la fel de schimbători ca anotimpurile. De ce? Pentru că vor să se adapteze și să se încadreze. În cea mai mare parte, este întotdeauna vorba despre ei și viața lor, așa că deciziile lor vor fi neașteptat de egoiste. Și nu contează dacă provoacă durere. Pot da ușor dovadă de indiferență. Li se mai zice și „cănuță, om sucit”.

Pești

Un Pește vă va ține întotdeauna pe vârful picioarelor atunci când vine vorba de anticiparea comportamentului lor. Într-un moment, ei vă pot face să simțiți că sunteți prioritatea lor și, la scurt timp după aceea, că nu mai existați pentru ei. Peștii au limba dulce și pot „face din vorbe” pe oricine, așa că atenție la cum te învârt pe degete. Au un grad mare de parșivenie și sunt foarte greu de controlat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel