ZODIAC al LEFTERILOR: 6 zodii care cheltuie prea mult și mereu își depășesc bugetul

Lefter, fără bani. Foto: Pixabay
ZODIAC al LEFTERILOR: Oamenii cu anumite trăsături de personalitate date de zodii reușesc întotdeauna să își depășească bugetul. Iată care sunt aceste semne zodiacale.

ZODIAC al LEFTERILOR: A cheltui cât buget ai este o artă și o provocare mai ales atunci când personalitatea ta e de „cheltuitor”. În timp ce unii oameni sunt gospodari toată viața, alții sunt din categoria lefterilor, care nu reușesc să facă economii nici dacă viața lor depinde de asta. Starea lor sufletească constantă este „Îmi doresc cu cu ardeoare acest lucru, nu contează cât costă, mă gândesc mai târziu despre buget”. 

Iată care sunt acele zodii care cheltuie fără măsură: 

1. PEȘTI

Peștii își vor depăși întotdeauna bugetul, deoarece sunt prea amabili și dăruitori. Mai exact, au mână spartă! Sau degetele ca de grebă, și banii se strecoară printre ele. Când cineva le cere ajutor, își vor deschide imediat inimile, dar și portofelele. Nu contează dacă economiseau acei bani pentru ceva important. Dau tot ce au!

2. BALANȚA

Balanțele sunt „bolnave” de ceea ce se numește cumpărare impulsivă și de asta rămân mereu fără bani. Deși sunt conștienți de această trăsătură negativă de personalitate și adesea sunt frustrați din cauza asta, nu se pre apot stăpâni.

3. LEU

Leilor le place să cumpere. Nu contează dacă nu se apropie de ziua lor de naștere, vreo petrecere fițoasă sau vreo vacanța. Leul își cumpără cadoul perfect și le mai cumpără cadouri și prietenilor. Uneori, au această nevoie compulsivă de a face cadouri, pe lângă faptul că adoră să trăiască într-un stil de viață luxos. Sunt totuși pricepuți la a face averi, ceea ce îi poate ajuta să acopere acele cheltuieli care sunt adesea scăpate de sub control.

4. SAGETĂTOR

Săgetătorii sunt optimiști incurabili, nu și realiști. Aproape că nu reușesc niciodată să achite facturile la timp, pentru că bugetul și cheltuielile lor nu merg mână în mână. Plus că le cam place să trăiască clipa, nu să se gândească să pună bani la saltea pentgru viitor. 

5. GEMENI

Dualitatea nativă a Gemenilor debalansează tot, inclusiv bugetul. Sunt super-mofturoși, așa că, chiar dacă au un buget în cap, au tendința de a-l depăși dacă nu sunt și foarte atenți. Ceea ce le e foarte greu, pentru că Gemenii tind să uite chiar și că au buget. 

6. BERBEC

Berbecul, ca orice alt semn de pe această listă, își are nevoile. Cumpără o geantă nouă chiar dacă mai au 10. Vor să aibă tot ce-și doresc, chiar dacă dețin multe lucruri care nu le folosesc la nimic și stau prin sertare, așa că au tendința de a depăși un buget lună de lună. Asta e principalul motiv pentru care sunt întotdeauna stresați la sfârșitul anului, atunci când trebuie să plătească pentru tot ceea ce au dat peste cap în 12 luni și mai trebuie să ia și cadouri de Moș Nicolae și Crăciun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel