ZODIAC. Cele cinci limbaje ale iubirii. Cum vor să fie iubite și cum își arată dragostea semnele zodiacale

Cadouri        FOTO pexels
Cele cinci limbaje de bază ale iubirii descriu modul în care primești dragostea, cum interpretezi acțiunile sau cuvintele ca semne de afecțiune. 

Limbajele iubirii sunt:

1. Declarațiile (cuvintele de apreciere si incurajare)

2. Timpul petrecut împreună

3. Cadourile

4. Serviciile

5. Atingerea fizică


Adesea, oamenii se asociază cu unul sau două limbaje principale ale iubirii și niciun limbaj al iubirii nu este mai bun sau mai rău decât celelalte; fiecare este diferit. Cunoașterea limbajului tău de iubire poate fi de mare ajutor într-o relație, deoarece vei putea comunica mai bine cu partenerul tău despre cum recunoști și primești iubirea. Deci, ce spun astrele despre gestul tău preferat de iubire? Continuă să citești pentru a afla ce limbaj de iubire vorbește semnul tău zodiacal.

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Un Berbec poate fi foarte convingător, dar atunci când se simte romantic, se poate transforma într-un mielușel la atingerea partenerului său. Berbecul adoră în secret să se simtă confortabil și să simtă căldura unei alte persoane. Ei sunt guvernați de Marte, planeta care guvernează agresivitatea și apetitul nostru sexual, așa că le place să fie mângâiați. 

Limbajul dragostei: Atingerea fizică

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii iubesc viața somptuoasă. Aceste semne sunt cunoscute pentru tendințele lor de răsfăț atunci când vine vorba de lumea materială, și sunt mândri de asta! Acest lucru este total logic dacă luăm în considerare faptul că sunt guvernate de a doua casă a posesiunilor materiale.

Limbajul dragostei: Cadourile

Citește continuarea pe Spectacola și află despre fiecare zodie în parte

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel