ZODIAC: Zodiile care nu sunt în stare să-și mărturisească dragostea

Cuplu       Foto: Pixabay
Unor oameni le este dificil să spună ce simt mai ales când vine vorba de sentimente de dragoste.

Dacă pentru unii nativi e ușor să-și mărturisească sentimentele de iubire, pentru alții e o provocare. Sunt zodii care se gândesc de două ori înainte de a-și verbaliza sentimentele, mai ales când vine vorba de sentimente de dragoste.

Potrivit astrologilor, sunt trei semne zodiacale care se simt anxioase și inconfortabile în exprimarea sentimentelor.

Iată care sunt acestea:

Scorpion - Scorpionii nu sunt foarte expresivi. Le este greu să-și verbalizeze emoțiile și, prin urmare, ar putea părea adesea reci și fără inimă. Când vine vorba de a-și mărturisi dragostea, Scorpionii se așteaptă ca persoana să știe ce e în inimă prin gesturile pe care le fac, în loc să spună.

Săgetător - Săgetătorii nu se simt confortabili în a-și arăta afecțiunea cuiva, indiferent cât de profund îl iubesc. Se simt timizi, conștienți și anxioși atunci când vine vorba de a fi romantici sau expresivi.

Pești - Oamenii născuți în Pești nu cred în mărturisirea sentimentelor lor și își doresc să fie o înțelegere și o conexiune care nu necesită sentimente verbalizate, arată pinkvilla.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel