ZODIACUL BABILONIAN: Cum se îmbogățesc zodiile, în funcție de ziua în care s-au născut

Zodia care are noroc de invidiat cu banii. Foto: Pixabay
ZODIACUL BABILONIAN: Numerologul Mihai Voropchievici a explicat că după zodiacul babilonian, în care zodia este stabilită în funcție de ziua în care te-ai născut, fiecare om poate transforma sărăcia în bogăție. Iată cum: 

ZODIACUL BABILONIAN: Conform celui mai vechi zodiac din lume - cel babilonian – ne putem îmbogți dacă facem anumite lucruri, a explicat numerologul Mihai Voropchievici. 

Zodia Sin - Cei care sunt născuți într-o zi de luni

Patronați și guvernați de către Lună. Zeul Sin era considerat cel mai cunoscut dintre zei. Cei născuți în ziua de luni, poartă puterea răspunderii, influenței, dar și a bunăstării. Pot schimba concepte și pot deveni lideri. Își pot asuma responsabilități mari și pot schimba în bine realitatea oamenilor. Devin oameni cunoscuți atunci când nu se abat de calea lor. Îți urmează instinctul interior. Sacrifică foarte mult din timpul lor. Pot fi certați de către familie pentru că petrec puțin timp cu ei. Au nevoie să-și asculte intuiția și atunci își vor descoperi adevărata vocație. 

Zodia Nergal - Cei născuți într-o zi de marți

Patronați și guvernați de Marte. Nergal este un zeu al Soarelui, a cărei putere înseamnă viață, dar și moarte. Persoanele născute în această zi, sunt prieteni extraordinari, dar și cei mai aprigi dușmani dacă le-ai supărat. Seceta pe care o poate aduce, poate pârjoli totul în jur. Aduce calamități, dar și căldură. Sunt impulsive, dar își găsesc foarte repede echilibrul interior. Aceste persoane, pot fi în fruntea unei revoluții. Mânia pentru ei reprezintă punctul cel mai vulnerabil. Trebuie să învețe arta cuvântului. 

Zodia Nabu - Cei născuți într-o zi de miercuri

Patronați și guvernați de Mercur. Sunt sub influența zeului Mercur. Nabu este zeul comunicării și al simbolismului. Era zeul cuvântului și de multe ori era reprezentat ca un scrib. Persoanele născute în această zi, comunică extrem de ușor. Calme, iubesc studiul, iar uneori pot fi introvertite. Trec de la o stare la alta, în funcție de parteneriat. Stăpânesc fantastic arta comunicării. Știu să folosească cuvântul pentru a-și îndeplini dorințele. Ei pot vedea adevărul, chiar și atunci când argumentele nu au fost descoperite. 

Zodia Marduk - Cei născuți într-o zi de joi

Sunt cei patronați și guvernați de zeul Jupiter. Aceste persoane reușesc să privească partea bună a paharului. Acești oameni reușesc să găsească resurse, acolo unde alți consideră că nu există. Joacă un rol important în schimbările benefice ale societății. În anumite situații, pot fi chiar cei care schimbă istoria. Pot transforma sărăcia în bogăție, a arătat numerologul Mihai Voropchievici în cadrul emisiunii "Adevăruri ascunse" de la Antena 3.

Ce trebuie să facă pentru a devei bogați cei născuți vineri, sâmbătă și duminică, aflați AICI.  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel