ZODIACUL BANILOR: Cum câștigi și cum pierzi bani, în funcție de zodie. Și cât de anxios ești din cauza finanțelor

Zodia care are noroc de invidiat cu banii. Foto: Pixabay
ZODIACUL BANILOR: În ziua de azi, sunt destul de puține lucruri pe care le mai poți face fără bani. Nu-i de mirare că toată lumea are o anumită formă de anxietate legată bani. Dar iată cum vă puteți gestiona finanțele în așa fel încât să nu pierdeți bani, conform zodiei: 

ZODIACUL BANILOR: Iată legătura dintre fiecare dintre zodii, bani și anxietatea declanșată de bani – cum pierdeți și cum câștigați bani, mai exact. 

Berbec

Berbecul este cunoscut ca fiind naiv, încăpățânat și decis. De multe ori acționează din instinct, iar asta poate avea impact nefast asupra deciziilor financiare mari. Astrologii spun că  Berbecii ar trebui să nu semneze contracte importante dacă nu s-au gândit cel puțin 24 de ore la ele și, în mod special să citească acele paragrafe scrise mic și să ceară ajutorul unor prieteni care se pricep dacă nu înțelege totul perfect. Altfel, poate pierde bani.

Taur

Taurul este zodia acumulării de bogăție și a abundenței. Până și cauzele nobile vă preocupă în măsura în care vă aduc un beneficiu. Taurii sunt în general avari, țin banii la saltea și-i cheltuie doar pe obiecte de lux sau pe lucruri care denotă luxul. Dacă s-ar apuca de afaceri cu ei ar avea de câștigat. 

Gemeni

Gemenii sunt cu  fundul în prea multe bărci, de regulă, adică fac multe lucruri care teoretic ar trebui să le aducă bani, dar care nu le aduc dacă nu sunt atenți. În loc să se gândească la un milion de lucruri în același timp, mai bine s-ar concentra pe detaliile tranzacțiilor financiare pentru a avea o imagine corectă a cât și de unde trebuie să încaseze. Ei sunt cei care ar trebui să-și verifice săptămânal extrasul de cont și să își analizeze obiceiurile de cheltuieli, pentru a ști exact cum stau și a fi siguri că nu le-a furat cineva datele și face cumpărături cu cardul lor. 

Rac

Racii sunt mult prea concentrați pe casă și familie. Dau o mare importantă articolelor cu „valoare sentimentală” care le aduc aminte de ceva și din cauza asta pot cheltuie peste măsură. Când vine vorba de familie, adoră să le cumpere cadouri, așa că pot rămâne ușor fără bani. Racii ar trebuie să dea o mai mare importantă investițiilor pe termen lung, în special cele care se leagă de proprietăți și depozite în bancă. Legat de relația cu familia, în loc să cumpărați aiurea ce vă trece prin cap sau pe ce vă cad ochii, mai bine faceți un plan familial în care să includeți ce nevoi aveți cu toții și să vă concentrați pe a atinge aceste scopuri.

Leu

Leul este generos din fire, dar nu întotdeauna primește în măsura în care și dă. Leii trebuie să ceară ce au nevoie și trebuie să fie atenți la buget, pentru că se vor lăfăi în lux chiar și atunci când nu și-l permit. Iar asta îi poate îngropa în datorii. Dacă tot au acest simț al luxului, poate că n-ar strica să-l folosească făcând din el o afacere. 

Fecioara

Fecioara stăpânește detaliile, până și cele mai banale, are mare nevoie să știe exact ce se întâmplă în fiecare moment. Și de aici provine deseori anxietatea lor legată de bani. Ca să nu se simtă copleșiți de griji, ar trebui să-și facă un ritual zilnic sau săptămânal financiar, adică să aleagă un moment din zi sau săptămână când verifică toate detaliile legate de bani și în rest să se relaxeze. Pentru că un astfel de ritual îi va ajuta să-și și eficientizeze veniturile, cheltuielile, investițiile etc. Vor deține controlul și asta le va liniști. 

Balanță

Balanța guvernează parteneriatul, așa că este foarte important pentru ea să aibă pe cineva cu care să discute, în detaliu, toate problemele legate de bani. Dacă face o astfel de analiză de una singură, Balanța se poate bloca. E crucial pentru Balanțe să găsească un partener de încredere pe plan financiar. Trebuie, de asemenea, să se documenteze bine înainte să ia o decizie legată de cheltuieli. 

Scorpionul

Scorpionul stăpânește datoriile, împrumuturile și are influență asupra banilor altor persoane, așa că trebuie să înțeleagă cu adevărat relația lor cu banii, în ansamblu. Pentru Scorpioni, stabilitatea financiară este o chestiune intimă, și dacă nu stăpânesc perfect toate aspectele, vor deveni neliniștiți și anxioși. 

Trebuie să pună la treabă mintea lor cu înclinație analitică pentru a identifica toate tiparele din relația lor cu banii și să le urmeze pe cele avantajoase, pentru a avea succes. 

Săgetător

Săgetătorii riscă, sunt optimiști până în pânzele albe, îndrăzneți și predispuși să ignore orice înseamnă precauți pe plan financiar - cum ar fi, spre exemplu, să își îngroape toate economiile într-o aventură financiară spontană. Anxietatea lor izvorăște din faptul că se simt ținuți în loc de bani, că nu se pot aventura într-o călătorie ori de cât ori au chef, pentru că trebuie să fie „responsabili și să economisească”. Ideal pentru ei e să pună bani deoparte mereu, ca să se poată aventura măcar în câteva astfel de aventuri, dar cu condiții să nu fie prea scumpe. Spre exemplu, să facă un depozit în care să pună o sumă lunar, un soi de fond pentru distracție. Așa vor evita să facă datorii sau să rămână fără bani. 

Capricornul

Capricornul este semnul moștenirii, al tradiției, al responsabilității și n-o să-i vezi aruncând bani fără ezitate pe o călătorie într-o destinație exotică pentru că așa li s-a năzărit pe moment. Capricornii pun mare preț pe economii, și le place să cheltuie pe lucruri care arată lumii starea lor materială, lucruri care să impresioneze.

Securitatea financiare e la mare preț pentru ei, și se extinde și asupra celor dragi. De aceea e bine să planifice pe termen lung, inclusiv să-și facă testamentul ca să fie siguri că vor avea grijă de familia lor inclusiv când nu vor mai fi. 

Vărsător

Vărsătorul este semnul colectivității, împărtășirii și umanitarismului, cu o minte analitică, științifică. Analizează totul și sunt avizi de informație legată de partea financiară: vor să știe cum, cât și de ce merită să cheltuie, ce pot face cu banii pe care-i câștigă. La fel procedează și când vine vorba de donații. E bine pentru ei să aibă un cert de amici cu aceleași interese cu care să facă analize, să meargă în călătorii să se consulte despre lucrurile pe care vor să le cumpere. 

Pești

Peștii tind să se aplece mai mult spre abundența spirituală decât spre cea materială și nu realizează întotdeauna că stabilitatea financiară îți poate da comportament mai autonom și o creștere spirituală. Peștii lasă banii la voia întâmplării, și ironia sorții e că dacă îi au îi și pot pierde ușor. Iar asta le va da anxietate. Pentru ei e vital să găsească un partener care să-i ajute să controleze finanțele fără să-i judece sau să profite de pe urma lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Crossuri externe

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel