ZODIACUL dușmanilor. Cum se comportă zodiile atunci cand URĂSC pe cineva

Furie, critici
Unele zodii sunt diplomate și nici nu îți vei da seama că nu te suportă, în timp ce altele îți vor striga în față că te urăsc. 

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Nu prea știi cum te vei comporta în fața persoanei pe care o urăști, așa că te străduiești din răsputeri să o eviți. Dar, de asemenea, îți iubești viața socială și nu ești genul care își va lăsa viața socială să sufere din cauza unei singure persoane. La început, vei încerca din răsputeri să rămâi cordial și să porți cu ei conversația minimă necesară, dar apoi, dacă te supără, îi vei ieși în față.


TAUR (20 aprilie - 20 mai)

Nu ai încredere în tine că nu te vei emoționa în fața persoanei pe care o urăști, așa că pur și simplu o ignori. Ești conștient că pare meschin, dar nu-ți pasă. Chestia e că, de obicei, nu urăști oamenii cu ușurință, așa că, dacă există o persoană pe care chiar nu o placi, știm că ai încercat toate căile posibile pentru a face să funcționeze o prietenie frumoasă cu ea. Le dai oamenilor o mulțime de șanse, dar odată ce te-ai săturat, ai terminat.


GEMENI (21 mai - 20 iunie) 

Nu ești genul de zodie care să  fie diplomată dacă cineva te rănește. Dacă urăști pe cineva, cu siguranță îi vei striga asta cu orice ocazie posibilă. Nu vei ezita nici măcar să te folosești de rețelele de socializare pentru a te asigura că știu că nu-ți plac.

RAC (21 iunie - 22 iulie)

Îți simți emoțiile prea puternic și de cele mai multe ori le ții pentru tine. Dacă te afli în preajma unei persoane care nu-ți place, vei face tot posibilul să nu reacționezi și speri să poți ieși rapid din situația respectivă. Crezi că a urî pe cineva nu face decât să-ți provoace riduri și că nu merită să aibă o asemenea importanță care să-ți răpească liniștea. Preferi să intri în carapacea ta și să te îndepărtezi de acea persoană în loc să te bagi în certuri inutile.

LEU (23 iulie - 22 august)

Îți însușești cu adevărat ura și poți deveni răutăcios cu cineva pe care îl urăști. Nu vei ezita nici să le spui asta în față. Știi că este un comportament nebunesc și meschin, dar nu prea ești în stare să ierți când nu-ți place cineva. de asemenea, te răstești la prietenii tăi.

Citește continuarea pe Spectacola și află detaliile pentru toate zodiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel