ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: Zodiile urmărite de ghinion și cum pot scăpa de el

Zodiacul ghinioniștilor. Foto: Pixabay
ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: Unele semne zodiacale par să atragă noroc oriunde merg, în timp ce altele simt că tot ghinionul din lume. Iată sunt zodiile pe care norocul le ocolește:

ZODIACUL GHINIONIȘTILOR: 

Berbec: norocul lor lovește și... ratează!

Când Berbecul este val cum se spune, tot universul pare de partea lui. Dar brusc, lucrurile se schimbă radical și se trezesc cu un lung lanț de ghinioane de care simt că nu mai scapă. Sau se poate ca norocul să le apară brusc, să-i lovească în plin și... să dispară într-o secundă! Astrologii spun că Berbecii ar trebui să profite din plin când universul este de partea lor, să facă provizii (de bani și fericire) pentru zilele negre care oricum vin. 

Gemeni: universul conspiră contra lor

Câteodată, Gemenii au senzația că întregul univers conspiră contra lor. Orice ar face, parcă stelele nu se aliniază. Și ei trebuie să profite cu disperare de fiecare moment de noroc și fericire, ca să-și facă provizii. 

Rac: norocul lor se poate schimba de la o zi la alta

Când norocul este de partea lor, Racii sunt cu adevărat norocoși, totul le merge strună. Dar a doua zi, pot fi exact invers, iar când sunt loviți de ghinion lucrurile pot lua o întorsătură dramatică. Și, mai bine nu se gândesc la noroc, ca să nu-l „sperie”! Și ei trebuie să profite de orice situație în care astrele le zâmbesc.

Balanță: nu pot conta cu adevărat pe noroc

Balanțele nu sunt chiar deosebit de ghinioniste, dar nici nu se pot baza pe noroc în ceea ce fac. Nu trebuie să lase nimic la voia întâmplării pentru cu lucrurile vor ieși rău. Ei pot scăpa de ghinion doar prin muncă grea și cu multă voință.

Săgetător: parcă toți ceilalți au noroc, doar ei nu

Săgetătorul nu este genul căruia să-i fie milă de propria persoană sau cel puțin nu se complace într-o astfel de stare prea mult timp, dar nu se poate nega că sunt cam ghinioniști. Se vor întreba mereu de ce alții din jurul lor par să tragă lozul câștigător, în timp ce ei trebuie să muncească din greu pentru a fi pe val. 

Capricorn: nici nu pomeni de asta!

Bietul Capricorn! Uneori, au parte de un noroc nesperat, care apare brusc, lovește scurt și dispare cu exact aceeași viteză. Ei pot simți că ghinionul îi urmează în eternitate, dar din fericire au suficientă putere de muncă și reziliență ca să nu se lase păgubași la fiecare piedică. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


DC Media Group Audience

Ştiri Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
pixel